Netwerk aanpassingen

Heeft u ook last van slecht wifi bereik of traag internet? Sencomp helpt u graag met uitbreiden van uw netwerk omgeving.

Sencomp plaats accespoints en switches om uw wifi bereik te vergroten en versnellen. Zowel binnen als buiten. De accespoints kunnen zelfs werken met alleen een internetkabel. Dit betekend dat er geen stopcontacten dienen te worden aangelegd. Dit doormiddel van POE (power over ethernet) 

Service staat op nummer 1 

Klinkt dit te professioneel en te prijzig? Sencomp hangt bij menig huishouden een accespoint op. De mensen tevreden en de prijs is altijd scherp! Neemt u gerust contact op voor vragen en advies, dat is altijd gratis. 

Ook een eigen Nas server kan ingesteld en geplaatst worden zodat u foto's, muziek en films kunt streamen vanaf uw eigen server.

De Nas maakt back-ups in raid, de NAS heeft 2 harde schijven. Dit houd in dat de harde schijf die u gebruikt een complete kopie heeft. Zodat als een harde schijf het begeeft de andere bijspringt en weer verder kunt gaan waar u gebleven bent.

De defecte harde schijf dient vervangen te worden en de NAS kopieert alles weer terug op de nieuwe harde schijf. 

Handig voor uw bedrijfsadministratie of dierbare foto's en andere bestanden. 

Ook kan de NAS op afstand benaderd worden. Nadat alle veiligheid instellingen zijn afgerond kunt u de foto's die u net genomen heeft direct naar huis uploaden.